Три Льонi керували нами:
Iллiч - герой та ветеран -
Суворо ворушив бровами,
У коммунiзм вiв - на таран.
Макарович був iдеолог,
Вiн навiть в шахи трохи грав
На п'янцi в хащi бiлоруськiй
Для нас державу заснував.
Данилич, бля, у карти грав,
Про ракети ще спiвав -
Будувати щось не вмiв,
Олiгархiв наплодив.
Потiм Вiтi керували -
Їх Майданом обирали.
Вiтю-зека щоб прогнать
До кровi прийшлось стоять.
Що час далi жде не знаю,
Зараз же не уявляю:
До яких пiр оця тля
Керувать в нас буде, бля???
(з росiйської) 10/4/2015