В руках автомат
1)В руках автомат. Це тому що -- солдат,
Блищять ордена. Це тому що ---- війна,
Повернувся до хати Був героєм-солдатом,
Повернувсь героєм -- до хати.
Приспів:
Вся ця тишина і сонця цвіт-
Що немає смерті й інших бід,
Просто солнця цвіт і тишина-
Раптом сповістили, що закінчилась війна.
2)Повернувся до хати,Правди ніде сховати,
Вже скучила мати, І від щастя ридати.
І дружина сама Вся в печалі - одна,
Їм не потрібна війна.
3)Хто був на війні --- Не жартує ні-ні,
Ні про горе людей --- Ні про смерть гей-гей.