Микола Холодов відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Шановна пані Друже, Людмило! Ви навіть не уявляєте яким задоволенням стало для мене Ваше рішення прокоментувати мій вірш. Адже він був надрукований майже рік тому. Але до цього моменту не було жодного коментарю, Ваш перший. Взагалі ж я звик до того, що моя творчість не дуже багата на коментарі та оцінки. Тому я останнім часом не друкуюсь, а лише знайомлюсь з творчістю колег-сайтівців, при нагоді коментую. Вам велике спасибі!