Думи мої, де пропали?
Голова пустая...
Комусь горе було з вами,
Я ж - думок не маю.
Завжди знати все хотiв
I старанно вчився,
Та мало що розумiв,
Дурнем залишився.
Якби були думки гарнi,
Став би їх збирати,
Ну а потiм на паперi
Все змiг записати.
Тодi б знав що говорити,
Чому всiх навчати,
Не тинявся би по свiті,
Був би коло хати.
Як думок своїх не маю,
Важко менi жити,
Адже зовсiм я не знаю,
Що та як робити.
Безталанна моя доля,
Голова пустая...
Як бур’ян я серед поля,
Думи де? Немає ...
18/04/2003