Слабі ми морально-
Потрібен нам Бог
Що створить программи
Існування зірок
Він нас вбереже
від техно-коллапсу
Він наші думки
Позбавить від фарсу
Завжди так було
Я молився вітрам
Я перед вогнем
На колінах стояв
Стекла та вода
І пройшли ті часи
На цифри змінив я
Священні рядки
Перед моїми очами змінилась реальність
Ти чуєш гудить Адронний коллайдер?
О Сонце-Бог Ра-
я вірив тобі
Але ти кудись
Зникаєш вночі
Черговий літак-
Горить немов ангел
Вже не досягти
Напевно нірвани
Земля стала круглою
Досить недавно
Такий хід конем
Жорстоко карали
Стекла та вода
І пройшли ті часи
Останній алхімік
Згорів на кострі
Перед моїми очами змінилась реальність
Ти чуєш гудить Адронний коллайдер?