Любов - це спів серця твого,
Це доля! Не згуби, а збережи.
Це смуток доброго всього,
Це чесність слів "з тобою назавжди".
Любов - це спогади хороші і сумні,
Це музика, що в душах наших грає.
Це всі моменти і веселі, і сумні.
Це пісня та, яку Амур співає.
Любов - це крик, і разом з ним мовчання.
Любов - це зустріч і прощання,
Це спільні плани й сподівання,
Це мрія, оповита у бажання.
Любов - це щастя й біль,
Це дощ, сповитий сонцем.
Це цукор і водночас сіль.
Це квітка в снігу за віконцем...
24.11.2013
Сонечко, "никогда не говори - НИКОГДА!"...допоки людина жива - в неї ще все попереду! Любовь к вам придет незванно, нежданно
Немя суету, кутерьму, непокой
И сердце твое разрівая на части
Частичку его забирая с собой
Уляна Віолончель відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ваші слова правдиві,
І я їх розумію всі сповна.
Та на моїй життєвій ниві,
Взаємності ніколи нема...