Сидить старий, щось пише на папері,
Свої думки складаючи в рядки.
А люди йдуть і відчиняють двері,
І вітер вгору кидає листки.
Старий підводить очі мимоволі,
Ті очі сяють мудрістю віків:
«Ти ліпшої прийшов шукати долі?
Бажаєш бути кращим за батьків?»
Узяв листок, щось написав швиденько,
Згорнув і посміхаючись віддав:
«Іди собі, – і підштовхнув легенько.
Все буде саме так, як ти бажав».
І полетіли дні за днями знову…
Людина берегла той папірець –
На нім, колись давно, всього три слова:
Все Буде Добре, - написав мудрець.