Слухаючи Нірвану,приділяючи ніч пиву і сигаретам..
Я завжди задумуюсь,коли я стану твоїм поетом?
Коли вже місяць заграє,у душі моїй чисті ноти..
І коли я зустріну твої очі навпроти?
Коли сірими фарбами,розмалюєш ти душу мою?
Коли я зустріну,відчую твою?
Це буде лише хвилинне чуття?
Чи залишиться в серці в мене,на усе життя?
Чи ти будеш мені,поеми писати?
І вночі коли холодно,обіймати..
Коли я не засну,ти мене приколишиш?
І сама коли злишусь...клянись що не покинеш..
Я зустріну твої очі напроти?
Заграє місяць,душі моїй чисті ноти?
Слухаючи Нірвану,приділяючи ніч пиву і сигаретам..
Я завжди буду твоїм поетом...
Katty T.