Ви знаєте як пахне медом липа?
Як пахне дощ, який цілує її квіти?
Немов маленькі руки-гілочки,
Здіймають голови до дощика роси.
А нам з тобою залишають аромат,
Що пахне поцілунками в твоїх руках.
Так чародійка липа забавляє,
Заварим чай нехай душа літає.
І лиш краплинки: крап та крап,
Злітають по листочках і гілках.
Нектар медовий омиває та вода,
Щоб липою умилася земля.
Вона чекала на побачення з дощем,
І хоч обійме прохолодою своєю,
І зросить грунт розпечений мечем,
І серце заспокоїться від болю.
Затихне тихо, буде слухать пісню,
Яку співають трави і кущі.
А дощ цілує її ніжно ніжно,
Бо швидко хмари понесуть в чужі краї.
І лиш одна миттєвість в них на двох,
І ніжні відчуття блаженства,
Дарує липа в червні аромат,
Для гарних хлопців й люблячих дівчат!