Я буду проміння за пальці тримати
Гарячі, як жовті вогні
І в губи безодню небес цілувати
Ніхто не завадить мені.
Мотор'ролла «8-й колір»
Зазираючи у синяву твоїх очей,
Розлітаюсь на тисячі кусочків,
На безліч безмовних шматочків.
Серед всесвіту буденних речей,
Розчеплююсь на атоми.
Дивлячись у твої небесні очі,
Потрапляю в загадкові світи,
В яких можна блукати віки,
Не помічаючи зміни дня й ночі,
Забувши про втому.
Закриваючи для сну повіки,
Бачу твій ангельський погляд.
Щиро прохаю у Бога,
Цього щастя на віки,
Солодкого, справжнього полону.