сарказм?..
подруга розповідає колезі за обіднім столом
- вони бачиш прокинулися і забажали кохання....а поряд жодної дірки...
фільми для дорослих вже не проходять.
І оце дзвонить мені у обідню перерву коли саме людей багато, каже
- бери обід та додому... - Нормально!?..
а те що мене керівник зранку вже ви...х, то йому байдуже.
Головне, розумієш? щоб по його було бажанню.
Вчасно і без жодних компромісів.
- і що ти зробила,-питає подруга.
- порадила звернутися до лікарні..
тепер має дівчину по виклику. вона ніби мало бере.
Але усі щасливі.