Я сидів, слухав jazz,
З вулиці – крик,
З вулиці – фрази,
Наче обломки вази.
Перша фаза –
Відмова.
Друга – продана мова
За десять пляшок літрових.
У безвиході безголові
Звинувачують тих,
Хто притих
Накрився покривалом із криг.
Не треба і книг,
Щоб зрозуміти суть –
Один робить,
Інші недуг свій несуть.
Доки не впадуть
На свіжу траву,
Де експромтову гру
Довершу і вмру.
Навіки в діру
Переїхав я
Де тихі гаї,
ППС і ДАІ,
Там тиха гавань моя.
Пісні солов’я,
З похмілля
Палю,
Абсурдно захламлю
Думками довкілля.
Я сидів, слухав jazz,
З вулиці – крик,
З вулиці – фрази,
Наче обломки вази.
Перша фаза –
Відмова.
Друга – продана мова
За десять пляшок літрових.