Міцна, п’янка, духмяна і беззвучна,
Стрімка, летюча, сильна, як граніт,
Сердечна, лагідна, сліпо-послушна,
Вільна і легка, мов крила політ.
Ще надприродна і талановита,
Палка, як сонце, чиста як вода,
Ясна мов місяць, як дитя сердита,
Світла як зірка - то любов твоя.
22.06.2015