Кажуть, я була королевою,
Кажуть, що я зараз жорстока,
Я не бажаю життя тюремного,
Кажуть, що ще буде моя спокута.
Можливо, дивно, але я інша,
Зовсім не така, якою мене знають,
Вони не знають, що я пишу вірші,
Вони не знають, чого я бажаю.
Вони не знають про мене нічого.
Вони лиш бачуть одну з моїх масок.
А душу мою різнокольорову,
А життя моє, схоже на казку,
вони не знають. Й не будуть знати.
Я живу в дивних, розкішних палатах,
Тут знаю щастя і знаю лихо,
Але найчастіше воно проходить тихо.
Не знаю бідності, не знаю горя,
А знаю тільки усмішку долі.
А вони кажуть, що маю душу пантери я,
А вони кажуть, що зі мною тільки морока,
А вони кажуть, що я була королевою,
А вони кажуть, що я зараз жорстока.
ID:
589625
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 24.06.2015 22:59:31
© дата внесення змiн: 24.06.2015 22:59:31
автор: Ксенія Валері
Вкажіть причину вашої скарги
|