Ти така гарна, але не моя.
Не для моїх очей палають твої очі.
Не на моїх руках ти поринаєш в ночі
Яка ж ти гарна, тільки не моя.
Ти така ніжна, та нажаль чужа
Тобі не дихати моїм повітрям,
Мені не йти до твого світла,
Була ти рідна, але вже чужа
Тебе цілують, та нажаль не я,
Не я проводжу в ніч додому,
Не я знімаю твою втому,
Цілують ніжно, та не я…
Хотів я стати самим кращим,
Так що б зірки з небес, сніданок вранці,
Тонути в квітах, горіти в танці,
Писати п`єси де ми двоє,
Про щось знайоме нам до болю,
Просто про нас, яких нема
Тепер є кращий, та не я..