її природа то моя слабкість
дзеркало відбиває обличча
дзеркалом шукаю себе там..
мій неповний зріст я не такий як світ
моя пророда інша
крізь мене дивиться вона
на світ. як через окуляра призму
я та. кого не можна називати
мене стороняться не лише люди
ай рідня.
мої манери їм суцільне лихо.
я-інша.
я одна у сьому світі
світ для мене закритий
у пітьмі
мене не зацікавлять малі діти
блукаю одиноко
навкруг ніщо марудить око
хто я така...
твоя природа є - моя
на жаль, багато мене ще закрито.
вона в мені
але її не видно
ось я беру парфуми, лак й помаду
та вишуканий педікур на смак
я проявлю її на собі. так
житття прекрасне для таких як я
....але вона
то сіра тінь, на фоні мого світлого життя