Дивна музика часу
Мов вода крізь пісок
Проринає
Прокарбовує звук
У пастельних тонах
Цього вітру
Стоїмо на межі
Десь між біллю та подивом
Невимовно малі
У вселенській незбіжності
Та лунаємо прагненням
Хтось
Проповідує війни
А інші відчужденість
Хтось ахімсою міниться
В кольоровому блиманні
Душ
Десь у темрявах вогники
Переповнені крухістю
Мерехтять милосердям
Та потайки
Проростають в зірки
Чи народиться час
Крізь хвилини просіяний
Чимсь новим
Та могутнім в доцільності
Наповняючи все
Зрозумінням та єдністю
Близько-близько
У нас?