Пісня: День Народженя у Вас.
Слова і музика Алли Баранкевич
З Днем Народження Вас нині всі вітаємо!
Щастя і здоров'ячка міцного теж бажаємо!
Нехай добро лиш залітає в Bашу хату,
Ніколи не забудьте про цю чудову дату!
*****************************************************
Приспів:
Пий до дна! Пий до дна!
Ще ми вип'ємо вина.
Коньяк будемо пити,
Людей всіх веселити.
Пісні всі заспіваємо
І польку затанцюємо.
Співайте, веселіться, - це чудова дата!
Цілий рік чекаєте також цього свята.
*****************************************************
Нехай квітів пелюстки падають на стежку,
Що б стрибав чоловік лише з Вами в гречку.
Ще й радує кохання Bашу душу й серце!
Добра, любові, сміху - буде повне відерце!
Приспів:
Нехай буде все найкраще у житті у Вас!
Приїжджайте в гості частенько Ви до нас.
Швиденько мрії нехай всі збуваються,
Щасливі хвилини життя - не забудуться!
Приспів:
Нехай цілує чоловік Вас кожну годину!
ЛЮБЛЮ! - вам шепоче теж кожну хвилину.
Нехай всі діти будуть здоровими у Вас!
Щастить нехай в житті завжди і повсякчас!
Приспів:
Автор: Алла Баранкевич