Ні кроку назустріч
Між нами провалля
І Сонце на ранок палитиме скло
У хвилях проміння
Грає гітара
Електромагнітне радіо зло
Ти мусиш летіти
Чим швидше тим краще
Нікому не знати орбіту твою
І буде все так
Ніяк не інакше
Бо всі перемоги здобуті в бою
Іди через ліс
По проводу струмом
Замри на картинах вчорашніх подій
Мовчи
Дай волю думкам
Про те що не буде спинися і мрій
Впади листям з дерев
Собі на коріння
Не змінюй ніколи чужих правил гри
Ти небо моє
Ти моя протидія
І саме тому будем разом завжди