Гей попід стелею
Та попід явором
Стелиться задума
Дума
Бджоли гудуть
Гвинтокрилами
Хмарами
Рясно здіймається небо
Очі підносиш
Вітрами і віями
Вії вздіймаючи вгору
З подивом
Біль забуває
За-бутися
Губиться потайки
В Тобі
Зодні твої
Що безоднями кличуться
Повні джерел
Невідкритих
Кличу
До них
Через серця кордони я
Кличу
А нуж заструмлять