Я бачу скрізь твої проміння
З ефіру шепчуть символи слова
Частини світла в твоїх хвилях
Ти змінюєш завчасно імена
Енергія дорога в інший вимір
То чисел магія
Оперування з данними Пк
Чи ти в мені пронзаєш мене навскрізь
Або в тобі вбудований прибитим до хреста
Матерія і дух когось розірвуть навпіл
А в комусь триєдина красота
Розкласти на веселку твою радість
Чи вибух блискавки відчути на собі
Шамани лінзи діставали
Їх формули цвіли слідами на воді