Шалено, як лялькар,
Смикаєш за мотузки
Жорстоко, як хозар,
Ти рвеш мої пелюстки
Трояндою твоєю я була
Коханою, як у малого принца,
З тобою сотню раз на день цвіла
Як ти не мала кращого я герца
Та звідки ж було знати, що у тебе сад?
Отих троянд таких квітучих
О скільки ж тих губних помад
І поцілунків пристрасних й тягучих
Ти ,як жорстокий садівник,
Ламаєш день за днем троянди
Ти з них печеш солодкий медівник
На стіни вішаєш їх як гірлянди