Я мрію стати теплою весною,
Щоб лід в твоєму серці розтопити,
Тобою жити, дихати тобою,
Відчути, як по-справжньому любити.
Я хочу стати білим цвітом вишні,
Щоб осипатись у твої долоні.
Мені тебе подарував Всевишній
І залишив в солодкому полоні.
Бажаю стати келихом кохання,
Щоб з нього міг ти досхочу напитись
І, щоб ізвечора до самого світання
Ти міг любові пошепки молитись.
Волію стати синім сяйвом ночі,
Щоб місячним серпанком обіймати,
Щоб ніжно цілувати твої очі
І сни тобі солодкі дарувати.
Я прагну стати поцілунком вітру,
Щоб до щоки твоєї доторкатись,
Щоб захмеліти в почуттів палітрі,
Лиш би самій із ними не зостатись.