П'ю твою натуру наче джерельну воду,
Черпаю двома руками аж захлинаючись.
Останнім часом я взяв собі за моду,
Пити голодно, багацько й непуваючись.
І можу вже за раз по двіста грамів,
Я буду пити поки горло не болить.
Ніде так не напоють, навіть в ресторані.
Бо тільки біля тебе мій жайвір гомонить.
Співа і тьохкає на повну силу,
Нема його пісням й приблизної ціни.
Бо бачить він у неї саму щиру,
Повз котрую ніколи не пройти.
.SB. 10.08.2015
#SB #poetry #вірші #поезія #стихи #мистецтво #творчість #натхнення #одкровення #Безмежний #Станіслав #лірика #творчество #лирика #я_пью_тебе #спрага #ненапуваючись #Ukraine #vscocam #vscomoment #vscó́