Аксіому кохання, теорему любові -
Я тобі доводитиму щодня,
Бо всі закони, мені вже знайомі доволі,
А стежки знов, все ведуть навмання...
Час у житті, розтавить розділові всі знаки,
Між несказанних слів - коми й крапки.
Тобі подарую степів червонії маки,
І напишу, найніжніші рядки...
Я тобі намалюю всесвіт - фарбами щастя,
Що не змиють сльози ані дощі,
Наче таїнство першого святого причастя -
Стануть для тебе, всі мої вірші...