Не корися сліпо нікому й ніколи
І не прогинайся ти ні перед ким,
Не маєш здоров"я,коли важко хворий,
Кидай виклик долі ти до боротьби.
Помолися Богу,Він Всемилостивий,
І не посилає труднощів таких,
Яких би здолати не змогла людина,
Витримки й терпінню кожного з нас вчить.
Вмій перебороти падіння й невдачі,
І не май же звички іншого судить.
Нехай твої очі з радості лиш плачуть,
Завжди вір у краще і до нього йди.
Вмій не існувати - повноцінно жити,
Радіти,любити,слухать спів птахів.
А за наполегливість дасть тобі Спаситель
Все,до чого прагнув,все,чого хотів.