Сонцем неба серпневого
Теплим медом в вуста
Забарвінченим спокоєм
Я загублюсь в листах
Перерваши сторінки
Переривши слова
Ділить знов на відтінки
Кольорово нова
Віднайди мої вулички
В місті з назвою Може...
Я упевнена буде все
Та надіюсь не схожим...