Спить дитятко у колисці,
Поруч - мати молода,
Чоловік й татусь не близько,
І за ним болить душа.
Тихо пісню колискову
Та й кровиночці співа,
Молиться уклінно Богу,
Промовля такі слова:
"Господи Всемилостивий,
Богородице свята!
Захища Вкраїну милий,
Вбережіть його від зла.
Від ворожої напасті,
Та від куль,очей лихих,
І від підлості та зради,
Хай повернеться живим.
Ми з синочком зачекались
Рідного захисника,
Хай настане мир.І радість
Запанує у серцях.
О!Маріє Пресвятая
І Спаситель наш Ісус!
Вам же славу возсилаю,
З вдячністю щодня молюсь."