Відчуй прощання літа у серпанку Серпневих смутків із мережева дощів, Зірви цілунок стиглий наостанок, Цілющий дотик до зів'ялої душі. Проймися чистим променистим чаром Палаючих серпневим сонцем днів, Зігрійся полунистою печаллю Прощання, сповненого жаром слів. Прощатись завжди боляче і терпко, Зриває серце невимовний щем. Послухай ритм минаючого серпня — Прощання, зрошене рясним дощем.
ID: 601411 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 22.08.2015 19:32:07 © дата внесення змiн: 25.04.2020 09:25:17 автор: Esperanzzza
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie