Я хочу тебе малювати,
Зображати тендітну вроду.
Без упину весь день знімати
Легкість, грацію і свободу.
Бути поруч, немов і завжди,
Розділяти єдині мрії.
І навзаєм тепло віддавши,
Мати прихисток у надії.
Взяти світла від цього сонця
І розбавити у мовчанні.
Все, що станеться, відбулося,
Розчинилось у непізнанні.
Ми живемо безмежно мало,
Час оплакує кожне «буду».
А з тобою я оживала.
Ніколи цього не забуду.