Заплакана як дитина
На землю росами зранку
Втрачає надію Вкраїна
Поки верховодить зрадник
Загорнута в лапи хижі
Все більше жовтіє прапор
Засушливо в спину дише
Ти вільний, та пахнеш рабом
Вклоняєшся в ноги свиням
Їх рило прикриє усміх
Хіба він комусь щось винен?
Лиш воїм кишеням гроші...