Гей, люди, вставайте з колін!
Підіймайтесь під звуки трембіти.
Залишились шрами від війн,
Та ще можем для себе пожити.
Скільки можна бути в ярмі!?
І тягнути ті товстії чрева.
Вони покидають нас у лайні,
І б'ються за голову Києва.
Знайте, ми нескаліченні!
Пани відчують усе на собі.
Ми вже занадто розлюченні,
Щоб бути з вами на доброму слові.
Ми ж росли в своїй, в Незалежній!
А ви робите з неї "підкорену"
Ми хочемо жити в єдиній і неосяжній.
Навіщо робите з неї спозорену?
https://vk.com/sb_poetry
.SB. 20.08.2015
#SB #poetry #вірші #поезія #стихи #мистецтво #творчість #натхнення #одкровення #Безмежний #Станіслав #лірика #творчество #лирика #вставай #незалежність #Українаєдина #Ukraine #vscocam #vscomoment #vsco