Мертва тиша гучних фанфар
накрило всіх потребами й нуждами
серпневе літо блиску мармуру
усе просякнуте аферами й рабами
Тут сміх та плач зійдуться воєдино
тут кожен день врожаї негараздів
тут сенс життя втрачає смак бо довгий поєдинок
тут мода на ефекти більшості та фальші
Було б прекрасно та не було
не так погано все хоча куди вже гірше
мені б тебе знайти і з тобою бути
тільки не так як було з іншою раніше...
27.08.2015́́