Сидять в раю троє дядьків
Попивають пиво
Закусюють шашликами,
Регочуть щасливо.
З коньяком ріка хлюпоче,
Б’ють винні джерела,
Одним словом – рай, та й годі, -
Вже й пісня весела.
Раптом з кущів вибігає
Чоловік квапливо:
Ну ж бо, хлопці, бігом влийте
Мені кухоль пива!
- Та просимо, холодненьке, -
Стали ті гукати.
Він нахильці пиво випив,
Та й давай тікати.
Пройшло може хвилин з двадцять,
Може й пів години –
Аж із кущів біжить знову
Той самий мужчина.
- Ще кружечку не наллєте? -
Так ввічливо просить.
- Сідай з нами, пий, закушуй,
В раю всього досить!
Ріки пива, гори сала,
І добра плантації…
- Рада б душа, та не можу –
Я в реанімації!