Діти-це серйозна справа,
Діти зліва, діти справа.
Під диваном (чи в дивані?),
В перукарні чи в бур’яні,
Літо в них, або зима,-
Та різниці в тім нема.
Із рогаткою, з мітлою,
Хтось патлатий, хтось з косою,
Хтось малий, або великий,
Босий хтось, хтось в черевиках.
Гарні, ну…або погані,
За обідом чи у ванні,
Хитрі, спритні зокрема…
Та різниці в тім нема.
Діти милі, чи НЕмилі,
Хтось в багнюці, хтось у милі.
В когось дзвоник дзеленчить,
В когось вогнище тріщить.
Вчиться хтось, а хтось гуляє,-
Черевики дориває.
Комусь добре жити в бійці,
А комусь - у тихій нірці.
З кимось мАма, з кимсь мамА…
Та різниці в тім нема.
Хтось збива собі подушку,
Хтось гуляє в капелюшку,
Хтось мудрує із заняттям,
Хтось стрибає у лататті,
Хтось хвоста в руці трима…
Та різниці в тім нема.
Діти скрізь!
У житі, в просі,
У малині, у горосі,
У кіно і у цирку,
В шепоті і у крику,
Діти зліва, діти справа…
Діти- це серйозна справа.
Ну якщо ти дійсно 2002 року народження, то в тебе прекрасне творче майбутнє, МОЛОДЕЦЬ)
Етуаль Люміер відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую!
Я цього вiрша насправдi ще в 2012 написала (бачте й рими трохи недоладнi),але тодi ще не знала про цей сайт)
Ще раз дякую, Сова, читатиму Вашi вiршi!!!
Дуже гарно, Етуаль,читаю і уявляю усіх отих діточок про яких ти так цікаво повідала нам,Молодець ти,
донечко, пиши нам на згадку усе попорядку, ми ж будем читати і все уявляти...
Етуаль Люміер відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую! Господи, я й не знала, що комусь сподобається...