Білий світ ковтає темну тінь,
Свічка вигляда когось з доріг.
Від яскравих зоряних сплетінь
Пада золото із неба в сніг.
Все завмерло.Тишу навкруги
Будить музика нічного ліхтаря.
У савані білому боги
На красу милуються здаля.
Все чогось чекає оця ніч.
В візерунках чарівних вікно,
Намистинки вічних протиріч
У коштовне падають сукно...