Пісня: Головне у москаля - гармошка, водка і красотка! Гумор.
( Жартівлива пісня про москалів).
Слова : Алли Баранкевич
Головне у москаля - гармошка й водка,
Огірок квасний на двох і п'яна красотка. ..
А після красотки - вже є у них чесотка.
Всім чесотку цю красотка принесла,
Бо з бомжами вона десь вчора пилА.
*********************************
Приспів:
Москалі, всі, москалі,
Біжіть Ви з нашої землі!,
Це українська є земля....
Нам тут не треба москаля...
******************************************
Москалеві головне - куфайка, й боти,
І діряві, резинові, старі якісь чоботи.
Цей одяг в них на свято,.. й до роботи.
Ще бражка, щоб завжди була в бедоні,
І сухарів у них багато було на балконі.
Приспів:
Бражку кожний день,... як компот п'ють,
Вони пити брагу і в ночі усі встають...
Вже викиснути добре їй навіть не дають.
В них замість хліба - самогонка на столі.
Її п'ють усі дорослі, інколи - діти малі.
Приспів:
Із кожним днем москалі ...всі деградують.
Вони пили,... й п'ють - здоров'я не шкодують.
І від наркотиків всі теж частенько кайфують.
Завжди я Богу дякую за все... і ще й за те,
Що для українців всіх сім'я - це вже святе!
Приспів:
Автор: Алла Баранкевич