Яблука златі 15 (Продовження. Початок у попередніх публікаціях)
Не шукай собі проблем ̶
Своє місце чітко знай.
Не пишайсь перед царем,
Місця знатних не займай.
Коли прийдеш на гостину,
Сядь скромнесенько скраєчку.
Знай, шанованій людині
Знайдуть ліпшеє містечко.
А якщо ти вкрай пихато
Сядеш спереду, не ззаду,
То тобі хазяїн хати
Скаже: «Хай тут інший сяде!»
Ліпше чути: «Стань повище!»
Аніж: «Опустись понижче!»
Дивись Приповісті 25:6,7
Луки 14:8…11