Коли на ваших тінях затанцює смерть
Уп'ється досхочу нечистих душ
Крізь шлунки заповзе забиті вщент
В тіла розніжені, що втратять рух
Я не заплачу, ні не зачерствіла
Таких як я ще сорок два мільйони
Жаль куля в лоб так і недолетіла
Надісь лиш - затрималась в дорозі