Виховувала дочок мати
В молитві,добрі та любові,
І постраждали дівчата
За відданість вірі Христовій.
Віра,Любов та Надія -
Діви святі,непорочні,
А матінка свята Софія
Їх смерті дивилася в очі.
Яка ж то пекельная мука
Бачити,як гинуть діти,
Нелегка із ними розлука.
Але і змогла порадіти,
Дівчатка ж не зрадили віри,
Трималися мужньо на страті,
Молилися ревно і щиро.
Бісились кати їх прокляті.
Не витримало серце болю,
Пішла за доньками Софія.
Її називають святою,
Як й ВІРУ,ЛЮБОВ та НАДІЮ.