— Ось моя таємниця. Вона дуже проста: лише серце добре бачить. Найголовнішого не побачиш очима.
(Антуан де Сент-Екзюпері)
Ти шукаєш мрії...
Шукаєш зорі у далекому, чистому Всесвіті
На своїй маленькій орбіті
Разом з іншими...
Ти шукаєш друзів...
Навіть найгірші можуть бути вірними,
А найкращі - підлими,
Цьому лиш потрібен час і стимул...
Ти - маленький принц, шукач надії...
Прагнеш пізнати все, як і решта схожих на тебе...
Небо...
Чисте відображення бажаного спокою. І лише ми,
Такі як ти, допоможуть тобі у цьому союзі...
Ти відповідаєш за тих, кого приручив...
У глибині снів
Найголовнішого не побачиш очима...
23.09.15
Випадково наштовхнулася на твого вірша, коли читала вірша Олени Жижук, яка скинула мені ссилку на нього, коли прочитала мого вірша про "Маленького принца"
То ж можна було б видрукувати цілу збірку віршів присвячену Екзюпері.
Обожнюю це оповідання а тепер обожнюю Ваш вірш...чудово, без перебільшень
Systematic Age відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я завжди радий тебе бачити тут, Наталю, тому дякую тобі велике!
На мою думку, "Маленький принц" - це один з найкращих творів, який тільки було написано, тому він і надихнув мене