Ріднесенька!
.
Цього року видалось дуже спекотне літо, я посадив на могилці багато квітів. Прийшлоь їх дуже часто поливати , щоб вони вижили.
.
Все літо я був у Тебе, і крім тих кущиків і квітів,Твоя могилка була уквітчана букетами живих квітів.
.
Я часто задумуюсь, чому я не носив кожен день Тобі квіти, а тільки по святах. Але що поробиш хороші думки приходять після втрати. Господь простить мені цей гріх.
.
Я дуже вдячний спекотному літу за часті зустрічі з Тобою.
.
Спекотне літо видалось цей рік,
Земля в тіні протоптана стежками,
І сонце, що вбивало всюди цвіт,
Зробило часті зустрічі між нами.
.
Ми зустрічались часто, щоб спасти
Всі квіти, рідна, на твоїй могилі
Від вбивчих променів… Ті пелюстки,
Посаджені для тебе, люба… Милі.
.
Я поливав водою щедро їх,
Вони відчули щиру мою поміч.
І не пропали дні зусиль моїх
І зустрічі з Тобою всі віч - на - віч.
.
Розкрились буйним цвітом пелюстки
Райдужним спектром на твоїй могилі,
Червоні чорнобривців квіточки,
А також хризантеми дуже милі.
.
Приходячи до Тебе я завжди
Красиві бачу очі Твої милі,
І погляд щирий у твоїх очах
Із фото, що у Тебе на могилі.
.
Я не забуду тих щасливих днів,
Коли Ти приносила мені радість
Від щирих теплих Твоїх, рідна, слів
У мене завжди появлялась гордість.
.
У даний час, коли Тебе нема,
Ти не розсталась, рідна, із зі мною
Я все зроблю, щоб вся наша сім’я
Ріднесенька, гордилася Тобою.
.
Твій Володя