Початки днів,тонкі проміння ранішнього сонця
Ти в ліжку теплому лежиш в обіймах ранку
Мої ж наглухо давно замкнені віконця
Бо не чекаю вже жаданого світанку
Тепла постіль,ліжко,кава,ранкова музика
Звучать колонки,розчісую волосся,фарбую вуста
Стою перед тобою,застібаю останній гудзик
Я напевне для тебе занадто проста
Ранок зовсім інакший,уночі ти був інший
Вийшов з душу і слів вже для мене нема
Я не знаю,може й для когось ти ліпший
А мене відштовхнув і вже в тебе я стояла сама
Чогось ще хвилюють тебе мої вчинки,дії
Думаю,що в тебе в душі поселилась зневага
Кожен раз зачіпаєш щось болюче в середині,не розумію
Щоб все це пережити має бути шалена відвага
08.10.15