Вона як завжди стояла одна -
Красива сукня,дороге взуття...
Вона як завжди стояла одна -
Так багато людей,
Але навіть в натовпі вона сама...
Вона як завжди стояла одна -
Жодних емоцій,холодний погляд,
Мовчазні рожеві вуста...
Вона як завжди стояла одна -
Без жалю за минулим,
Готова до бою за майбутнє життя...
Вона як завжди стояла одна -
Та чи справді безмежно самотня Вона?!!!
Вона як завжди стояла одна -
Красива сукня,дороге взуття
І таке "ДЕШЕВЕ" її життя...