до свята подяки
Принести б Господу святі плоди*!.. -
Не ті, що у садку чи на городі,
Не ті, що на полях чи із води,
А ті, що серце із душею родять:
Довготерпіння, радість і любов,
Мир, милосердя, віра на всі роки... -
Як мало ще у нас таких «обнов»,
Багато Господу із нами ще мороки!
А здержливість? Поки ще мало є!
І лагідності, добрості всім більше б!
Як часто опікаємо своє,
Не думаючи, що комусь десь гірше!
Принести б Господу святі плоди!..
Давайте більше будемо у Слові,
Тоді в душі зарясняться «сади»,
Які дають творінням бути новим!
Коли плід духа буде у всіх нас,
Тоді і жити будемо щасливо!
Не гайте, людоньки, оцей останній час,
Щоб в вічності не плакати тужливо...
10.10.2015
* «А плід духа: любов, радість, мир, довготерпіння,
добрість, милосердя, віра,
лагідність, здержливість: Закону нема на таких!
А ті, хто Христові Ісусові, розп’яли вони тіло з
пожадливостями та з похотями.
Коли духом живемо, то й духом ходімо!
Не будьмо чванливі, не дражнімо один одного,
не завидуймо один одному!»