Вибори це формальність,яка не можлива без нас.
Все інше,що роблять уже вибрані, нашої думки і згоди не питають.
******
"Вибраним" потрібно бути відданим своїй пам"яті,
яку вони втрачають після виборів.
*******
Реклама себе перед виборами,
кошторис крадених фінансів.
*******
Піар передвиборчий,роздача фіктивних
надбавок...копірка чортових душ.
*******
Виборчі носії зла, завжди потурають злу,
хоч і запалюють у Храмі свічку,псевдодобра.
*******
Вибори...казено потерпівших і залежних.
*******
Політичний бум виборів,валка сортового дерева
на рекламу.
*******