Хочеться літати - мерзнуть крила,
Хочеться кричати - голос стих,
Все колишнє -вже давно обридло,
В мріях розчиняюсь я своїх...
Зовнішність - пригнічена картинка,
І душа обпалена давно,
Серце відчайдушніше за скрипку,
Грає з осінню, як ніби заодно!
Хочеться ж метеликом злетіти,
І розкрити крильця в небесах,
Відчувати терпкий запах літа,
І гойдатись на семи вітрах...
Хочеться відчути дивну легкість,
Не згадавши днів наземних пил,
Осягати власну незалежність,
Сонних хмарок розглядавши плин...
Втратити свідомість від світанку,
В квітах солодко заснути вже без сил,
Бути ідеалом - забаганка,
Хай життя триває день один...
Хочеться все взяти і змінити,
Зробити крок уже в інакше небуття,
Шкода, що бажане, так просто не здійснити,
Чи що здійснити просто так, шкода...
Бо все колишнє - вже давно обридло,
В мріях розчиняюсь я своїх,
Хочеться літати -мерзнуть крила...
Хочеться кричати -голос стих...