Ми не здамося
Чому все знову повторилось?
За кого проливаєм кров?
Чому все швидко так змінилось?
За що страждаємо ми знов?
Недовго незалежності раділи,
Недовго вільними були .
Ми захищались,як уміли,
До перемоги довго йшли.
Увесь цей час ти процвітала,
Ти незалежною була,
Лісами,луками буяла.
Нарешті спокій віднайшла.
Та знову кулі,знову дим,
І знову сльози проливають.
Ми не здамося,рідний Крим
Нехай нас нищать,хай вбивають.
Ми не здамося,Україно!
Боротися нам хватить сил.
Ти будеш вільною,країно!
А ми сильнішими:без божества,без крил…