1.Чому запроданцям дають звання "героя"?
Як командир може зрадити своїх бійців?
Чому забувають про тих, хто іде до бою?
Чому наш люд так на совість збіднів?
2.Чому вертаючись з війни солдати
Не отримають «учасника бойових дій».
Вони потрібні, коли країну треба захищати,
Потрібні для того, щоб іти в бій.
3.Чому лиш на словах багата наша влада?
Набиваючи кишені чому не бачать простих людей?
Чому у нас ще й досі існує слово «зрада»?
Ще й досі після тисячі смертей.
4.Чому той, у кого пусті кишені
Багатий на відданість й добро?
Заможний думає, що незнищенний,
Простий народ благає, щоб погане все пройшло.
5.У ва-банк пішов народ України,
Воля і честь стоять на кону.
Ми відродили з поля духу зернину,
Не ми розпочали, та ми закінчимо війну.