1.Дякую, брате, за мужність твою,
Спасибі, рідний, за твоє завзяття.
За твою безстрашність дякую в бою,
За ваш патріотизм я вдячна, браття.
2.Поклін низький вам за турботу вашу,
За незламність духу кланяюсь я вам.
Йдучи до бою – в ваших очах не має страху,
Й свою країну не віддасте катам.
3.Спасибі, любі, за непробивну стіну,
Яку ви собою утворили.
Й за рідну землю боретесь свою,
Воюєте, бо інша вам не мила.
4.Я вдячна вам за вашу відданість державі,
Й за доблесну відвагу висловлюю подяку.
Я вірю, що від ворожої облави,
Ви звільните державу й врятуєте від краху.
5.Ви мусите, бо вибору не має,
Повинні ви, бо зобов’язані життям.
Вкраїні - ненці, що зараз так страждає,
Й рідній землі, що хліб дарує нам.